Letní ovoce v čokoládě

29. prosince 2008 v 19:04 | LuciiNka |  Pro mlsné

Doba přípravy: 20 minut ,do 30 minut
Počet porcí: 4

Ingredience:
300 ml smetany ke šlehání
100 g tmavé čokolády, nalámané na kousky
550 g směsi letního ovoce (jahody, maliny, třešně, borůvky...) bez pecek, a je-li třeba, rozpůleného
1 lžíci moučkového cukru

Příprava jídla

1. V malém hrnci ohřívejte smetanu. Jakmile se bude téměř vařit, odstavte ji, přidejte kousky čokolády a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.

2. Do hrnce přisypte většinu ovoce i moučkový cukr a jemně promíchejte. Rozdělte do hrnků nebo sklenic, ozdobte zbylým ovocem a uložte do lednice až do doby podávání.

(ukradeno od apetit-online.cz)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lola*SB* Lola*SB* | Web | 29. prosince 2008 v 19:37 | Reagovat

ráda zkusim ale asi až v létě až bude v zahradě čerstvé ovoce:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama